Anar a: Contingut » | Menú principal »


Qui som

líniazero edicions i comunicació és una empresa de serveis editorials fundada el 2006 per Rosa Mercader, editora, i amb seu a Barcelona. Té com a objectiu principal oferir serveis de caràcter editorial a institucions públiques i privades, entitats culturals, empreses, etc., per a l’edició de tot tipus de publicacions en format imprès i electrònic.

L’equip de líniazero edicions el composa una xarxa de més de trenta professionals de sòlida trajectòria que es caracteritzen per la seva dedicació a l’ofici i el rigor amb què l’executen.

Be-Libris és un segell editorial de líniazero edicions dedicat de manera específica als autors que volen autopublicar la seva obra.

Publiquem ocasionalment llibres amb segell editorial propi i vam ser seleccionats per formar part de l’exposició “Petits editors, grans llibres” organitzada pel FAD (Foment de les Arts i del Disseny) a Barcelona

Amb aquest web us volem informar dels projectes editorials en què participem. Trobareu també informació actualitzada a facebook i al nostre butlletí digital; us hi podeu subscriure a lz@liniazero.com.

Entenem que la nostra activitat està vinculada al món que ens envolta. Per això col·laborem amb entitats compromeses amb l'entorn i que treballen per millorar la vida de les persones, com ara l'Associació Lectura Fàcil, Palfest, Aasara i la Fundació Step by Step.

Som els impulsors i gestors de l'exposició Costures a flor de pell, les fotografies de Koen Suidgeest que des de 2014 itineren per diverses ciutats europees en suport a iniciatives de prevenció i concienciació sobre el càncer de mama.

I estem orgullosos de la nostra col·laboració amb Eina, escola de disseny i art (Barcelona). Des de 2011 els autors de les llibretes de líniazero són alumnes de disseny gràfic: Cristina Bailach (2011), Aleix Farràs (2012), Berta Mir (2013), Berta Fontbotè (2014) i Ana Llimona (2015).

 

5 anysWeb especial 2006-2011

FacebookSegueix-nos a facebook