Si us sembla que el butlletí té un format estrany o al text li falten els accents, feu clic AQUÍ

El 2013, seguim amb el MESaMES

Aquest any continuarem fent el MESaMES, el butlletí electrònic amb informació de caràcter intern que reben mensualment les més de 17.000 persones que treballen en el conjunt de l'Ajuntament de Barcelona.

 

EN 2013 SEGUIMOS encargándonos de preparar el boletín electrónico mensual MESaMES, a través del cual el Ayuntamiento de Barcelona transmite información de carácter interno a sus más de 17.000 empleados

IN 2013 WE REMAIN in charge of producing the MESaMES newsletter. This is the primary form of internal communication that the Barcelona Town Hall uses to distribute information to its over 17,000 employees.

linea de separación

Consolidem les nostres aliances (2)

Des del 2011 estem establint aliances amb altres empreses de l'àmbit de la comunicació per tal d'ampliar els serveis que us oferim.

CULTURAL AFFAIRS és una empresa dedicada a la conceptualització i organització de projectes culturals, elaboració i desenvolupament de continguts expositius, disseny i direcció integral de programes dins l'àmbit cultural. Nosaltres reforcem el vessant editorial i de comunicació gràfica. Amb ells estem presents al concurs per al nou centre d'interpretació del port de Barcelona.

imatge llibreta  

 

CONSOLIDAMOS LAS ALIANZAS (2) que, con el objetivo de ofrecerles más servicios, venimos construyendo desde 2011 con empresas del ámbito de la comunicación. CULTURAL AFFAIRS está especializada en la conceptualización, diseño y dirección de programas culturales y con ellos estamos presentes en el concurso para el nuevo centro de interpretación del puerto de Barcleona.

WE ARE CONSOLIDATING THE ALLIANCES (2) with communication companies that we have been developing since 2011 in order to increase the services we can offer you. Our partner CULTURAL AFFAIRS has a broad experience in conceptualizing, designing and directing cultural programmes. We supplement the editorial and graphic parts of the projects.

linea de separación

 

La Coctelera

  • Somorrostro, 1958

    Estem preparant un altre llibre amb fotografies de Manel Gausa. En primícia, avancem algunes imatges inèdites.

  • Disseny minimalista

    Us proposem aquests dissenys que ha fet el Gil Shuler Graphic Studio per al Charleston Ballet Theater.

  • Un dibuix de ....


    ... Begoña Chezz

  • Si vols saber més coses de líniazero... segueix-nos a facebook!

Si no voleu rebre més el nostre butlletí us podeu donar de baixa