Si us sembla que el butlletí té un format estrany o al text li falten els accents, feu clic AQUÍ

Josep Vila i Casañas: amor per la música

Compositor, director i professor de música, Josep Vila i Casañas s'ha construït una sòlida trajectòria professional, tant al nostre país com a fora. La seva web ho demostra: obra pròpia, agenda de concerts, videos, discografia etc. Cliqueu la imatge i comproveu-ho. L'hem fet a líniazero.

 

JOSEP VILA I CASAÑAS, compositor, director y profesor, se ha labrado una sólida trayectoria profesional en nuestro país como más allá. Lo demuestra su nueva web, que hemos hecho en líniazero: www.josepvila.net

JOSEP VILA I CASAÑAS, composer, conductor and professor, has built over the years a solid professional career which now shows on his new website: www.josepvila.net, by líniazero.linea de separación

Breu història de la pau

Les guerres ocupen un espai tan gran de les informacions diàries que diríem que és l'estat natural de la humanitat. No és necessàriament així, i aquest llibre s'encarrega de mostrar-ho. També qüestiona les diferents definicions del concepte "pau", més enllà del marc occidental.

Una nova publicació de l'ICIP, editada per líniazero i amb portada d'Arianne Faber.

A MENUDO SE PIENSA QUE LA GUERRA es el estado natural de la humanidad y que la paz es frágil y fugaz. Este libro lo cuestiona y expone la historia de la evolución de la paz, en la teoría y en la práctica, más allá tamibién de la perspectiva del Norte global. Una nueva publicación del ICIP.

WAR IS OFTEN THOUGHT AS THE NATURAL state of humankind and peace as something fragile and fleeting. This book challenges such approach by presenting the evolution of peace, in the theory and in the praxis, from the perspective of the global North. A new publication by the ICIP.

linea de separación

 

 

 

 

La Coctelera

  • COSTURAS – LEVEN MET BORSTKANKER

    Així és com sona Costures a flor de pell, en holandès. Tot el mes d'octubre, en el marc de les activitats per la sensibilització sobre el càncer de mama, les fotografies de Koen Suidgeest es podran veure a l'espai Atrium de l'Ajuntament de la Haia. Una producció de líniazero edicions amb el suport d' Atrium Den Haag.

  • Irma Boom i el seu llibre sense tinta

    Una nova creació de la extraordinària dissenyadora de llibres extraordinàriament extraordinaris. El llibre explica la història de Coco Chanel i de Chanel No.5 en 300 pàgines i, no és coincidència, 5 cm de gruix. I sí, sense tinta.

  • Llibres soviètics dels anys 1917-1953

    Quin llenguatge visual s'útilitzava a la URSS en els llibres infantils? Amb quin propòsit? Més enllà del seu valor gràfic, les il·lustracions, moltes d'elles meravelloses, són un bon exemple dels camins d'adoctrinament del règim soviètic.

  • I recorda que ens pots seguir a facebook

Si no voleu rebre més el nostre butlletí us podeu donar de baixa