Si us sembla que el butlletí té un format estrany o al text li falten els accents, feu clic AQUÍ

Nova col·lecció digital de l'ICIP

L'Institut Català Internacional per la Pau reprèn la col·lecció "Eines de Pau, Seguretat i Justícia", ara en format digital. Aquests llibres són una eina útil per a les persones compromeses amb al treball per la pau i estaran disponibles a la seva web en format ePub i en PDF.

A líniazero fem la realització editorial completa de la col·lecció i hem encarregat les cobertes i el disseny a Arianne Faber.

NUEVA COLECCIÓN DIGITAL del Instituto Catalán Internacional por la Paz (ICIP). Los libros estarán disponibles en su web en formatos ePub y PDF. Proporcionan herramientas útiles a las personas que trabajan en favor de la paz.

NEW DIGITAL SERIES of the International Catalan Institute for Peace (ICIP). The books will be available in their web site (ePub and PDF formats) and provide with useful resources for people working in fields related to peace.linea de separación

Memòria del Campus per la Pau 2012-2013

Per cinquè curs consecutiu el Campus per la Pau de la UOC ens ha confiat la realització de la seva memoria anual. Com l'any passat, la publicació és en format quadríptic i ha estat dissenyada per Pau de Riba

imatge llibreta  

POR QUINTO AÑO CONSECUTIVO el Campus por la Paz de la Universitat Oberta de Catalunya nos ha confiado la realización de su memoria anual, un resumen de las actividades y proyectos que han llevado a cabo en el curso 2012-2013.

FOR THE FIFTH CONSECUTIVE YEAR the Campus for Peace of the Open University of Catalonia has entrusted us with their annual report, a summary of the main activities and projects that took place during the 2012-2013 academic year.

linea de separación

 

La Coctelera

  • COSTURAS A FLOR DE PIEL. Projecte fotogràfic de sensibilització sobre el càncer de mama

    El 12 de novembre vam tancar amb èxit la campaña de microfinançament. Gràcies a 208 mecenes vam aconseguir sobrepassar la xifra que necessitàvem per produir l'exposició. Us fem arribar el nostres sincer agraïment i us convidem a seguir les novetats a facebook.

  • SOMORROSTRO al Centre Cívic del Besòs

    El Centre Cívic del Besòs, dins el cicle (In)fusión flamenca, exposa al seu hall una mostra de les fotografies que Manel Gausa va fer al Somorrostro. És un avançament de l'exposició que podreu visitar al mateix centre entre el 10 i el 28 de febrer.

  • Un dibuix de ....    ... Nuria Rodríguez

  • Segueix el dia a dia de líniazero per facebook!

Si no voleu rebre més el nostre butlletí us podeu donar de baixa