Si us sembla que el butlletí té un format estrany o al text li falten els accents, feu clic AQUÍ

L'època de la noviolència

En un món violent, pensar i actuar de manera noviolenta pot ser una alternativa real. Jean-Marie Muller subratlla la necessitat de trencar amb la ideologia de la "violència necessària, legítima i honorable" que, afirma, és a la base de la cultura que predomina a les nostres societats, i proposa una via per reconciliar les exigències morals i el realisme polític.

És el número 13 de la col·lecció "Eines de pau, seguretat i justícia" que l'ICIP (Institut Català Internacional per la Pau) ofereix al seu web en format PDF i ePub. L'hem editat a líniazero amb disseny d'Arianne Faber.

 

ENTRAR EN LA ÉPOCA DE LA NOVIOLENCIA propone una alternativa real al pensamiento violento que nos rodea. Jean-Marie Muller subraya la importancia de romper con la idea de "la violencia justificable", y dibuja un camino para poder llegar a una sociedad basada en la noviolencia. En líniazero nos hemos encargado de la edición del ePub y del PDF; el diseño es de Arianne Faber.

ENTERING IN THE NONVIOLENT ERA provides a real alternative to the violent thinking that surrounds us nowadays. Jean-Marie Muller emphasizes the importance of eradicating the idea of "justifiable violence", and defines a path towards a nonviolent society. Our team was responsible for the editing process (ePub and PDF), with graphic design by Arianne Faber.linea de separación

Conciliar: la clau per viure millor

Amb aquesta guia, l'Ajuntament de Barcelona comunica a les persones que hi treballen les eines que tenen a l'abast per establir una millor compatibilitat entre les tasques laborals i les familiars. Amb disseny de David Torrents i il·lustracions de Miguel Bustos.

GUIA DE CONCILIACIÓN DE LA VIDA PERSONAL Y LABORAL ayuda a los trabajadores del Ayuntamiento de Barcelona a conciliar ambos mundos, para poder vivir mejor. El diseño es de David Torrents, y las ilustraciones de Miguel Bustos.

HOW TO RECONCE WORK AND FAMILY LIFE, this guide helps the employees of the Barcelona City Council to reconcile both worlds and live better. Graphic design by David Torrents and illustrations by Miguel Bustos.

linea de separación

 

 

La Coctelera

  • Llibreta líniazero 2015

    Una vegada més, i ja en són cinc, hem fet la llibreta amb els alumnes d'EINA, Centre Universitari de Disseny i Art, i Ana Llimona ha presentat la proposta guanyadora. El tema? Els 150 anys de la publicació d'Alice's Adventures in Wonderland, de Lewis Carroll. Recordeu: La realitat no és única ni universal, depèn de com la miris. Agraïm també a les finalistes –Paula Cardona, Paula Haguiara i Marta Rocabayera, Natàlia Pàmies, i Paula Timonet– les seves molt bones idees!
  • COSTURAS A FLOR DE PIEL, altre cop a Madrid

    L'exposició sobre càncer de mama, amb fotografies de Koen Suidgeest i produïda per líniazero, ha estat a la seu del Parlament Europeu a Madrid. La inauguració es va fer el divendres 6 de març, amb motiu del Dia Mundial de les Dones.


  • Has vist les nostres novetats a facebook?

Si no voleu rebre més el nostre butlletí us podeu donar de baixa