Si us sembla que el butlletí té un format estrany o al text li falten els accents, feu clic AQUÍ

Contra el sistema, creativitat!

David Castillo i Marc Valls han recopilat l'obra escrita i gràfica de 18 poetes de la contracultura barcelonina dels anys setanta i vuitanta, tots ells morts prematurament. Un llibre polièdric amb molts textos inèdits que mostra l'efervescència creativa i la necessitat punyent de superar els límits establerts per un sistema polític i social encara massa rígid.

A líniazero n'hem coordinat l'edició.

 

UNA RECOPILACIÓN DE LA OBRA ESCRITA Y GRÁFICA de18 poetas de la contracultura barcelonesa de los años setenta y ochenta, todos ellos muertos prematuramente. Muestra la efervescencia creativa que ayudó a superar unos límites políticos y sociales todavía demasiado rígidos. En líniazero hemos coordinado la edición de este libro de David Castillo y Marc Valls.

A COMPILATION OF WRITTEN AND GRAPHIC WORK by 18 poets who lived and worked in Barcelona during the years just after dictator Franco's death. Creativity to overcome the limits imposedd by a political and social system that was still very rigid. linea de separación

El museu més gran del món en mida butxaca

El Victoria&Albert Museum de Londres ofereix aquesta guia en miniatura per introduir el visitant a la colecció, la història, els arxius i l'esplèndid edifici que acull el museu més important del món d'art, disseny i arts escèniques, un escenari únic de la versatilitat, creativitat i diversitat del món en el que vivim.

A líniazero ens hem encarregat de l'edició en castellà.

EL VICTORIA&ALBERT MUSEUMDE LONDRES ofrece esta guía en miniatura como introducción a su colección, su historia, sus archivos y el hermoso edificio en el que se encuentra. Es la mejor entrada al museo más importante del mundo de arte, diseño y artes escénicas. En líniazero nos hemos encargado de la edición en castellano.

THE VICTORIA&ALBERT MUSEUM HAS PUBLISHED this precious guide for a better experience of the visit. It is meant as an introduction to its collections, history, archives and the beautiful building it is housed. We have been in charge of the Spanish edition.

linea de separación

 

 

La Coctelera

  • COSTURES A FLOR DE PELL ha estat a Mallorca

    Durant el mes de juny dos hospitals de Palma han acollit l'exposició fotogràfica sobre càncer de mama de Koen Suidgeest produïda per líniazero edicions: l'hospital universitari Son Espases i l'hospital Son Llàtzer, amb el suport de Sanofi. Sumem fins ara 13 espais en 9 ciutats, sempre en relació amb entitats i programes centrats en el càncer. I seguim. La propera parada serà l'hospital de la Vall d'Hebron a Barcelona, a la tardor.

  • Feliç estiu!

    Dintre de poquets dies tanquem per vacances. Serem fora de l'1 al 20 d'agost i pensem gaudir molt de les vacances. Us desitgem que vosaltres també ho feu.

  • Un dibuix de...

    ... Oriol Tuca Vancells que forma part del nou poemari de J.M. Uyà.

  • I ja ho saps: som a facebook

Si no voleu rebre més el nostre butlletí us podeu donar de baixa