Si us sembla que el butlletí té un format estrany o al text li falten els accents, feu clic AQUÍ

Hem fet 5 anys!

Des del març de 2006 estem aquí, amb vosaltres, per ajudar-vos amb totes les vostres publicacions. Gràcies per confiar en la nostra feina!

En els butlletins i la web us hem explicat gairebé tot el que hem anat fent. Ara, a més, hem muntat una web amb aquelles intimitats de líniazero que encara no havien sortit de casa. Visiteu-la i ens coneixereu millor!

imatge web 5 anys     

¡Cumplimos 5 años! Con vosotros, para ayudaros en todas vuestras publicaciones. Gracias por confiar en nuestro trabajo. Os invitamos a entrar en esta web especial 5 años, nos conoceréis un poco mejor.

We are turning 5! Along with you, helping you with your publications. Thanks for your confidence in our work. Visit our special web to get to know us more intimately!

linea de separación

Amb l'escola Eina de disseny

La llibreta especial dels 5 anys l'hem feta amb els alumnes de segon de l'escola Eina de Barcelona. Ens feia il·lusió participar ni que fos breument en el seu procés de formació. De les 5 propostes finalistes, vam escollir la de Cristina Bailach i la dissenyadora Pilar Gorriz ha liderat el projecte .

La posarem a la venda, i destinarem els beneficis a l'Associació Lectura Fàcil.

imatge llibreta  

Hemos hecho la libretita de este año con los alumnos de segundo de la escuela de diseño Eina (Barcelona). Nos hacía ilusión participar brevemente en su proceso de formación. La propuesta ganadora es de Cristina Bailach. Los beneficios de la venta de la libreta serán para la Asociación Lectura Fácil.

Our 2011 Special Edition notebook was designed by students at the Eina design school (Bcn) - our small contribution to their careers. Cristina Bailach came up with the winning cover design. Profits from sales of the notebook will go to the Easy-to-Read association in Spain.

 

linea de separación

 

La Coctelera

 • Som a facebook!

  Ens trobareu aquí. Esperem que les notícies que hi pengem siguin del vostre interès. imatge facebook
 • líniazero treu el seu primer llibre en format ePub.

  Estem preparant la versió ePub del llibre Pere IV, 416. Farmàcia. Postals de postguerra, que posarem properament a la venda a través de les plataformes digitals.imatge Pere IV
 • Un dibuix de...

  il·lustració Van der Noon

  ... Daniel Van der Noon

 • Aigua de València

  Era l'any 1959 quan uns viatjants bascos van reptar el propietari de la Casa Madrid de la ciutat de València a servir-los una beguda que millorés el seu 'Agua de Bilbao'. Allà mateix Constante Gil va fer la barreja que va anomenar 'Aigua de València'.

  1/2 suc de taronja
  1/2 de cava
  1 rajolí de vodka
  1 rajolí ginebra
  sucre al gust
  gel

  Barregem tots els ingredients excepte el cava i dissolem el sucre. Ara, afegim el cava, remenem suaument i hi afegim gel. Servir en copes de cava.

  Mezclar los ingredientes excepto el cava y disolver el azúcar.Añadir el cava, remover con cuidado y añadir el hielo. Servir en copas de cava.

  Mix together all the ingredients except the cava. Remove until the sugar dissolves. Add the cava and remove carefully before adding ice. Serve in champagne glasses.


Si no voleu rebre més el nostre butlletí envieu un mail a lz@liniazero.com posant en l'assumpte "baixa"