Si us sembla que el butlletí té un format estrany o al text li falten els accents, feu clic AQUÍ

Vilató i el seu camí cap a la llibertat

Fins al setembre, l'ICUB ret homenatge a la figura de Javier Vilató, artista polifacètic (pintor, gravador i escultor) i nebot de Pablo Picasso, amb una exposició múltiple a cinc espais: Museu Picasso, Museu Frederic Marés, Fundació Vila Casas, Sala Dalmau i Galeria Joan Gaspar.

El catàleg és trilingüe i ha estat dissenyat per Víctor Oliva; nosaltres ens hem encarregat de la realització editorial.

JAVIER VILATÓ > Barcelona rinde homenaje a este artista polifacético, que fue sobrino de Picasso, con cinco exposiciones simultáneas y un libro en tres idiomas. Lo ha diseñado Víctor Oliva y nosotros nos hemos encargado de la realización editorial.

JAVIER VILATÓ > Barcelona pays homage to this multifaceted artist, a nephew to Picasso, with five simultaneous exhibitions and a book in three languages. It was designed by Víctor Oliva, editorial production is by Liniazero.linea de separación

L'aigua, clau en el creixement urbà

Després de l'exposició "La revolució de l'aigua a Barcelona. Aigua corrent i ciutat moderna 1867-1967" el MUHBA publica aquest rellevant estudi històric sobre el paper dels sistemes de proveïment d'aigua en el desenvolupament de Barcelona com a ciutat moderna.

El llibre forma part de la col·lecció Pòsits, ha estat dissenyat per Mario i Nieves Berenguer i nosaltres n'hem portat la coordinació tècnica.

imatge llibreta  

EL AGUA EN EL DESARROLLO DE LA CIUDAD > Este nuevo volumen de la colección Pòsits del MUHBA analiza cómo han influido los sistemas de abastecimiento de agua en el crecimiento de Barcelona entre 1867 y 1967. Lo han diseñado Mario y Nieves Berenguer, y nosotros hemos coordinado la realización.

WATER IN THE CITY'S DEVELOPMENT > This new volume of the MUHBA series Pòsits analyses the influence of water supply systems on the growth of Barcelona between 1867 and 1967. Designed by Mario and Nieves Berenguer and coordinated by Liniazero.

linea de separación

 

La Coctelera

  • PalFest

    Aquest any, dins del nostre programa de col·laboració amb entitats sense afany de lucre, líniazero edicions dóna suport a PALFEST, festival de literatura que se celebra anualment a Palestina. L'edició de 2012 ha tingut lloc a Gaza, amb participació de poetes i novel·listes procedents d'Egipte, Palestina, Sudan i Anglaterra.

  • Les 20 llibreries més xules del món

    Una llibreria en una església gòtica? En un antic teatre? En un hivernacle? En un terrat? Clar que tot és qüestió de gustos, però segur que si les veieu, voldreu anar-hi de seguida.


  • Un dibuix de ....    Tania Villanueva

  • Ja ens has trobat a facebook?

Si no voleu rebre més el nostre butlletí us podeu donar de baixa