Si us sembla que el butlletí té un format estrany o al text li falten els accents, feu clic AQUÍ

S'inaugura el Born Centre Cultural

L'antic mercat del Born reneix transformat en una instal·lació excepcional. L'arquitectura lleugera del metall i el vidre contrasta amb la pedra de les excavacions, la revelació d'una ciutat dinàmica, cosmopolita i moderna: la Barcelona de cap a 1700.

Nosaltres hem fet el llibre que n'explica la història, al vostre abast en cinc idiomes (català, castellà, anglès, francès i aranès). Dissenyat per Pau de Riba.

EL BORN CENTRO CULTURAL o la recuperación del antiguo mercado del Born con las excavaciones que revelan cómo era Barcelona hacia 1700, una ciudad dinámica, moderna y cosmopolita. Hemos editado, diseñado y producido el libro que lo explica, en 5 idiomas (catalán, español, francès, inglés y aranés).

THE NEW "EL BORN CULTURAL CENTRE" opens its doors. Discover how the light architecture of iron and glass combines with the stone walls of the excavated remains of the city of Barcelona around 1700. We have edited, designed and produced the book that explains it all, in 5 languages (English, French, Spanish, Catalan and Occitan).linea de separación

Descobrir l'illa d'El Hierro

El Hierro, la més petita de les Illes Canàries, explicada a partir de la població i els matrimonis, i de la seva connexió amb el medi. L'autora analitza de quina manera la història natural i la vinculació que l'illa ha tingut amb el món atlàntic hi han configurat la vida.

Una publicació de Cristina Junyent per a la Fundació Ciència en Societat que nosaltres hem editat i imprès a demanda.

imatge llibreta  

EL HIERRO, la más pequeña de las Islas Canarias, explicada a partir de la población y los matrimonios ,y de su relación con el entorno natural. Una publicación de Cristina Junyent para la Fundació Ciència en Societat que nosotros hemos editado e impreso bajo demanda.

A HISTORY OF EL HIERRO, the smallest of the Canary Islands, that charts change through times of plenty and of need, reflected in marital relationships. We have edited and printed the book on demand.

linea de separación

 

La Coctelera

  • COSTURAS A FLOR DE PIEL. Mujeres contra el cáncer de mama

    El dia 1 d'octubre iniciem una campanya de micro-finançament per produir l'exposició del fotògraf Koen Suidgeest. Si reunim els diners necessaris, tindrem una exposició itinerant de qualitat que posem a disposició de les entitats compromeses amb la sensibilització sobre el cáncer de mama. Podeu seguir COSTURAS a facebook.

  • SOMORROSTRO A BTV

    Entreu al programa Connexió Barcelona per veure un breu documental sobre la vida al Somorrostro. Amb Manel Gausa i Agustí Mataró.

  • Un dibuix de ....    ... Miguel Olivera

  • Segueix líniazero al minut al nostre facebook!

Si no voleu rebre més el nostre butlletí us podeu donar de baixa