Si us sembla que el butlletí té un format estrany o al text li falten els accents, feu clic AQUÍ

Itineraris imaginats o com descobrir Barcelona segons Pepe Navarro i Jordi Puntí

"Hi ha dos mesos de l’any en què Barcelona es magnetitza amb tota l’esplendor del Mediterrani. Un migdia vas pel carrer i, de sobte, un airet que puja del mar, salat i netíssim, t’embolcalla i et narcotitza els sentits. És com una crida tribal: ho deixaries tot i baixaries a saludar el mar, els vaixells que arriben a port, la platja encara deserta." És l'últim llibre de fotografia publicat per l'Ajuntament de Barcelona, amb disseny de Víctor Oliva.

A líniazero hem fet la coordinació editorial i l'edició fotogràfica i de textos.

 

RUTAS IMAGINADAS O SIETE NUEVAS MANERAS DE DESCUBRIR BARCELONA: de la mano del fotógrafo Pepe Navarro y el escritor Jordi Puntí, en el último libro de fotos publicado por el Ayuntamiento de Barcelona. En líniazero nos hemos encargado de la edición fotográfica y de textos y también de la coordinación editorial.

IMAGINARY ROUTES OR SEVEN NEW WAYS TO DISCOVER BARCELONA: with photos by Pepe Navarro and text by Jordi Puntí, in the last photography book published by the Barcelona City Council. We are responsible for the photograph and text edition, and have coordinated the editorial process.

linea de separación

La literatura catalana segons 32 autors: balanç i profecia

Entre 2003 i 2009, LletrA, l'espai virtual de literatura catalana de la UOC, va organitzar una sèrie de jornades presencials en les que diferents experts analitzaven l'estat de la literatura catalana. Concidint amb el seu desè aniversari, LletrA ha publicat el recull d'aquestes trobades.

A líniazero n'hem fet el disseny (Pilar Gorriz/MIguel Bustos) i la realització editorial.

 

imatge llibreta  

LA LITERATURA CATALANA VISTA POR 32 EXPERTOS: Transcripción de las ponencias de las jornadas de análisis sobre la literatura catalana organizadas entre 2003 y 2009 por lletrA, el espacio virtual que la Universitat Oberta de Catalunya dedica a este tema. En líniazero hemos hecho el diseño y la realización editorial.

CATALAN LITERATURE SEEN BY 32 EXPERTS: Transcription of the contributions given by experts on Catalan literature during the congresses organized between 2003 and 2009 by LletrA, the Catalonia Open University virtual site devoted to this subject. We have designed and edited the book.

 

linea de separación

 

La Coctelera

 • El nostre suport a l'Associació Lectura Fàcil

  Com ja havíem anunciat, hem lliurat a l'ALF els beneficis de la venda de les llibretes commemoratives del nostre 5è aniversari. Els diners es destinen a la publicació de llibres i textos editats segons els criteris internacionals de lectura fàcil, perquè les persones amb dificultats lectores també puguin fer ús del dret a la informació i el plaer de la lectura.

  Llibreta líniazero 2011 *5anys* Disseny: Cristina Bailach, escola Eina, BCN.
 • Il·lustradors que ens heu cedit dibuixos per als butlletins del 2011: gràcies / thank you!

  Aisha Seeberg, Daniel van der Noon, Pep Puig, Joma.

 • Un dibuix de ....  Joma,
  del seu projecte Dits de Rosa.

 • Ja ens has trobat a facebook?

 • Us volem desitjar un bon nadal...  ... i un feliç 2012!


Si no voleu rebre més el nostre butlletí us podeu donar de baixa