Si us sembla que el butlletí té un format estrany o al text li falten els accents, feu clic AQUÍ

Espriu en imatges

Pràcticament hem tancat la recerca de fotografies d'Espriu per il·lustrar el llibre sobre l'escriptor i Barcelona. Hem consultat 28 arxius i tenim recopilades més de 500 imatges. El setembre començarem les tasques d'edició.

ESPRIU EN IMÁGENES: en nuestra investigación en 28 archivos hemos recopilado más de 500 imágenes que documentan la relación del escritor con Barcelona, su Lavínia. Un encargo del Ayuntamiento de Barcelona.

WRITER SALVADOR ESPRIU and his relationship to Barcelona, documented in more than 500 pictures that we unearthed in 28 archives. linea de separación

El Somorrostro als mitjans

Durant el mes de juliol, diversos mitjans s'han interessat pel llibre de fotografies de Manel Gausa "Somorrostro. Crònica visual d'un barri oblidat": El Punt-Avui, El Periódico, La Vanguardia, El Mundo, BTV i La xarxa, i han contribuït a donar a conèixer unes imatges de gran valor humà i documental.

El llibre és una coedició de líniazero edicions amb l'Ajuntament de Barcelona.

imatge llibreta  

EL SOMORROSTRO, el barrio barcelonés en el que nació Carmen Amaya hace 100 años, y nuestro libro con fotografías de Manel Gausa han protagonizado diversos artículos en la prensa, y apartados en radio y televisión.

THE SOMORROSTRO area in Barcelona, where great Flamenco dancer Carmen Amaya was born 100 years ago, and our book with photographs by Manel Gausa have been on the press, radio and television.

linea de separación

 

La Coctelera

  • Costuras a flor de piel. Mujeres contra el cáncer de mama

    líniazero edicions i el fotògraf Koen Suidgeest promouen un projecte fotogràfic per contribuir a la sensibilització sobre el càncer de mama. És una exposició itinerant i ara estem preparant la campanya per finançar-ne la producció a través de Verkami. Podeu seguir COSTURAS a facebook.

  • Un dibuix de ....    ... Sergi Madonar

  • Aviat marxem de vacances... que tingueu molt bon estiu!

  • Ja tenim 200 seguidors!

Si no voleu rebre més el nostre butlletí us podeu donar de baixa