Si us sembla que el butlletí té un format estrany o al text li falten els accents, feu clic AQUÍ

1936-1939: el paper del monestir de Pedralbes

Durant la Guerra Civil el monestir de Pedralbes va ser fonamental en la salvaguarda del patrimoni artístic i documental del país. Ara s'ha inaugurat l'exposició "Patrimoni en temps de guerra" que explica els detalls i l'abast d'aquesta significativa labor de custòdia.

A líniazero hem dissenyat, editat i produït el llibret de sala en 5 idiomes (català, castellà, anglès, francès i rus).

DURANTE LA GUERRA CIVIL, EL MONASTERIO de Pedralbes desempeñó un papel fundamental en la salvaguarda del patrimonio artístico y documental del país. Lo recoge la exposción "Patrimonio en tiempo de guerra". En líniazero hemos diseñado, editado y producido el librito de sala, en 5 idiomas.

DURING THE SPANISH CIVIL WAR the Monastery of Pedralbes played a significant role in the protection of documentary and artistic heritage. This is the subject of the exhibition "Patrimony in times of war". We have designed, edited and produced the exhibition booklet in 5 languages. linea de separación

Picasso post-Picasso

Des del passat 6 de març i fins el 29 de juny podeu visitar al Museu Picasso l'exposició "Post-Picasso. Reaccions contemporànies". Un recull excepcional de la influència de Picasso en 41 artistes de diferents generacions i procedències diverses.

A líniazero hem fet l'índex d'obres i onomàstic del catàleg, en català, castellà i anglès.

 

PICASSO POST-PICASSO, la exposición que presenta el Museo Picasso de Barcelona, propone un recorrido por 58 obras que reflejan la influencia del pintor en 41 artistas de distintas generaciones y procedencias. Hemos hecho el índice de obras y onomástico del catálogo, en catalán, español e inglés.

PICASSO POST-PICASSO, the exhibition at the Picasso Museum in Barcelona, comprises a selection of 58 works of art which reflect the influence of the painter on 41 international artists from a variety of generations and backgrounds. In the catalogue, we provide an index of works and artists in English, Spanish, Catalan.

linea de separación

 

La Coctelera

 • Tenim llibreta per al 2014!

  Ja hem escollit la llibreta que representarà líniazero el 2014. Berta Fontboté ha presentat la proposta guanyadora; els altres finalistes han estat: Guillem Expósito, Adriana Cabeza i Ariadna Castro, i Marc Blanes, tots estudiants de segon curs de l'Escola Eina.

 • Costuras a flor de piel

  El nostre projecte fotogràfic té el suport de 4 empreses col·laboradores: el laboratori Souverein (Amsterdam), el taller de marcs Acutangle (BCN), l'estudi fotogràfic Pilot Studio (Amsterdam) i Gráficas Jider (Madrid). Gràcies per la vostra contribució! • Seguim exposant les fotografies del Somorrostro

  La setmana passada va acabar l'exposició al centre cívic Besòs. La mostra va ser un èxit i es va allargar una setmana més del previst. Anoteu la propera cita: a l'espai de La Vola, a peu de platja, els mesos de juliol i agost. • Un dibuix per a un mural a l'hospital de Sant Joan de Déu...

  ... d'Arianne Faber

 • Trobaràs el dia a dia de líniazero a facebook:

Si no voleu rebre més el nostre butlletí us podeu donar de baixa