Si us sembla que el butlletí té un format estrany o al text li falten els accents, feu clic AQUÍ

Aprendre malgrat la catàstrofe

Després del terratrèmol de Lorca el 2011, l'Obra Social "La Caixa" va publicar un manual per donar eines als pares i mestres que els permetessin acompanyar millor els nens i nenes en el procés post-traumàtic i així ajudar-los a créixer en la resiliència davant les adversitats.

Ara hem fet la versió en anglès del mateix manual, també amb disseny i il·lustracions d'Arianne Faber.

 

TRAS EL TERREMOTO DE LORCA en 2011, la Obra Social "La Caixa" publicó un manual con el fin de ayudar a los padres y maestros a acompañar a los niños y niñas en el proceso postraumático, para enseñarles a crecer en la resiliencia frente a las adversidades. Ahora hemos editado la versión en inglés, con los mismos dibujos y diseño de Arianne Faber.

AFTER THE 2011 EARTHQUAKE IN LORCA (SPAIN) the La Caixa Foundation published a manual to help parents and teachers to deal better with the posttraumatic effects on children. Now we have prepared the English version of this manual, with the same design and drawings by Arianne Faber.

linea de separación

Governança radioelèctrica: un pas més

La Generalitat de Catalunya, dins del programa europeu LIFE, ha dut a terme un estudi exhaustiu sobre els camps electromagnètics generats per les antenes de telefonia mòbil arreu del territori català. Aquest informe en recull els resultats, conclusions i recomanacions de futur.

És un encàrrec del'estudi de disseny Tere Guix, i a líniazero ens hem encarregat de l'edició del contingut i la revisió dels textos.

DENTRO DEL PROGRAMA EUROPEO LIFE, la Generalitat de Catalunya ha desarrollado un exhaustivo estudio de los campos electromagnéticos generados por las antenas de telefonía móvil. Este informe recoge los resultados, conclusiones y recomendaciones de futuro. Es un encargo del estudio de diseño Tere Guix y nos hemos encargado de la edición del contenido y la revisión de los textos.

WITH THE SUPPORT OF THE EUROPEAN PROGRAMME LIFE the Catalan Government has developed a broad study on the electromagnetic fields caused by the antennae giving service to the mobile technology.

linea de separación

 

 

La Coctelera

  • COSTURES A FLOR DE PELL ha estat a Santander, Madrid, Porto i Sevilla

    Del 19 d'octubre (Dia Mundial del Càncer de Mama) al 4 de febrer (Dia Mundial del Càncer) l'exposició de Koen Suidgeest produïda per líniazero edicions ha viatjat més que mai: 4 ciutats en 4 mesos. I, com sempre, en colaboració amb entitats compromeses amb la lluita contra el càncer.

  • Aviat farem 10 anys!

    El 2016 líniazero farà 10 anys i i ja hem encarregat als alumnes de disseny gràfic de l'escola EINA que pensin com ha de ser la llibreta que acompanyi aquesta efemèride. Tindrem les propostes a principis de febrer.  • Un dibuix de...


    ... Arianne Faber

  • Si, sí, encara estem a facebook!

 

Si no voleu rebre més el nostre butlletí us podeu donar de baixa