Si us sembla que el butlletí té un format estrany o al text li falten els accents, feu clic aquí

Com es presentava Barcelona el 1917?

Edició facsímil de gran qualitat d'un catàleg turístic i industrial de Barcelona, publicat originàriament per la Sociedad de Atracción de Forasteros i recuperat ara pel MUHBA (Museu d'Història de Barcelona).

 

coberta de l'edicio facsimil     

Edición facsíil de gran calidad de un catàlogo turístico e industrial de Barcelona, publicado en 1917 por la Sociedad de Atracción de forasteros y recuperado ahora por el MUHBA (Museu d'Història de Barcelona).

A high-quality facsimile edition of a touristic and industrial catalogue of Barcelona, published originally in 1917 in four languages to attract foreigners interest towards the city.

linea de separación

Edició 2010 de la revista del Campus per la Pau

A través del Campus per la Pau, la UOC és un referent en àmbits com la conflictologia i l'ecouniversitat, tots dos tractats àmpliament en aquesta revista. Hi intervenen, entre d'altres, el futbolista Seydou Keita, l'expert en mediació Ian Macduff, el pacifista Satish Kumar, Koos Richelle (director general d'EuropeAid), Aida Vila de Greenpeace i Federico Mayor Zaragoza.

 

coberta de la revista del Campus per la Pau  

 

La UOC (Universitat Oberta de Catalunya) se está convirtiendo en un referente en ámbitos como la conflictología y la ecouniversidad, ambos tratados ampliamente en esta segunda edición de la revista del Campus por la Paz.

The UOC is becoming a point of reference in areas such as Conflictology and the EcoUniversity, both of which are amply dealt with in this second issue of the Campus for Peace magazine.

 

linea de separación

 

La Coctelera

 • El nostre llibre 34 KG DE CO2 forma part de SELECT A (disseny europeu) i també de SELECT I (disseny espanyol), tots dos editats per ÍndexBooks. S'ho han guanyat Pau de Riba i Guillem Cardona. Bravo!

 • LIBERISLIBER: A BESALÚ (Girona) se celebra la fira de les petites grans editorials independents. Els llibres més particulars, els més curiosos, ja hi estan apuntats. No t'ho perdis: el 9 i 10 d'octubre.
 • Un dibuix de...

  dibuix de MIguel Bustos

  ... Miguel Bustos, dissenyador gràfic

 • Daiquiri clàssic

  El nom li ve d'una mina prop de Santiago de Cuba. Se'l va inventar un enginyer que hi treballava i que, per obsequiar uns convidats, va voler disfressar el rom local amb un raig de llimona. D'això fa més de cent anys i la cosa encara dura.

  1/3 de suc de llimona
  2/3 de rom blanc
  1 cullerada de sucre

  Sacsegeu els ingredients en una coctelera amb gel i serviu.

  Mezclar bien los ingredientes en una coctelera con hielo y servir.

  Shake ingredients in a shaker with icecubes; strain and serve.


Si no voleu rebre més el nostre butlletí envieu un mail a lz@liniazero.com posant en l'assumpte "baixa"