Si us sembla que el butlletí té un format estrany o al text li falten els accents, feu clic AQUÍ

Manual contra colpistes

Escrit després del cop d'estat fallit del 23F, aquest nou volum de la col·lecció Eines de pau, seguretat i justícia de l'ICIP analitza les condicions que afavoreixen les actituds colpistes i fa propostes per a una reacció pacífica que les contraresti. L'autor, Gonzalo Arias, ha estat un dels grans referents de la noviolència a l'Estat espanyol.

 

ESCRITO DESPUES DEL 23F, este nuevo volumen publicado por el Institut Català Internacional per la Pau analiza las situaciones que favorecen actitudes golpistas y propone maneras pacíficas de contrarestarlas. Gonalo Arias fue uno de los grandes referentes de la noviolencia en España.

GONZALO ARIAS, A MAIN REFERENCE ON NONVIOLENCE IN SPAIN, wrote this book after the failed 1981 coup. He analises the conditions behind several coups in different countries and proposes nonviolent reactions of the population to prevent and counteract further attempts.linea de separación

L'acupuntura per als malalts de lepra

Una contribució de líniazero edicions al treball entusiasta que l'acupuntora Reyes Rigo fa a l'Índia. Se'n distribueixen exemplars gratuïts entre els treballadors de la salut a les zones rurals del país per tal que puguin alleujar els efectes secundaris de la lepra i millorar la qualitat de vida de les ersones que pateixen aquesta malaltia.

REYES RIGO ENSEÑA Y EJERCE LA ACUPUNTURA en zonasrurales de la India. Este breve manual es una contribución de líniazero a su entusiasta y útil trabajo. Se distribuye gratuitamente a profesionales de la salud para que puedan así reducir los efectos secundarios de los enfermos de lepra y mejorar su calidad de vida.

THIS IS A CONTRIBUTION OF LINIAZERO to the enthusiastic and useful work that Reyes Rigo is doing in India. Free copies are distribuited to health workers in rural areas to help them with their task and to bring some comfort to leprosy affected patients.

linea de separación

 

 

 

 

La Coctelera

  • Els nostres millors desitjos per al 2017 ...

    ...amb una animació de Miguel Bustos

  • COSTURES A FLOR DE PELL ha tancat l'any als Tinglados del Tarragona

    Per quinzena vegada s'han exposat les fotografies de Koen Suidgeest sobre el càncer de mama, una producció de líniazero edicions. Del 2014 fins ara han tingut ocasió de veure-la unes 20.500 persones de 10 ciutats. i continuem viatjant!

  • Com funciona Venècia?

    No et perdis aquest deliciós video si tens interès en conèixer allò que s'amaga sota les pedres i els canals d'aquesta ciutat sempre sorprenent. Perquè Venècia sembla sovint una escenografia quan, de fet, és una ciutat habitada.

  • I recorda que ens pots seguir a facebook

Si no voleu rebre més el nostre butlletí us podeu donar de baixa