Si us sembla que el butlletí té un format estrany o al text li falten els accents, feu clic AQUÍ

La nova revista municipal de Sant Cugat

Un altre pas de l'Ajuntament de Sant Cugat per apropar-se als ciutadans i informar-los de les seves actuacions. Perquè estar informat és premissa necessària per poder participar en tot allò que afecta el municipi.

Aquest projecte l'hem fet en col·laboració amb l'Estudi Tere Guix que n'ha liderat el disseny i la maquetació.

 

NUEVA REVISTA MUNICIPAL DE SANT CUGAT con la que el ayuntamiento de esta población quiere acercarse más a sus conciudadanos e informarles de sus actuaciones. Porque para poder participar es preciso estar informado. Este proyecto lo hemos realizado en colaboración con Estudio Tere Guix, responsable del diseño.

NEW MAGAZINE FOR THE CITIZENS OF SANT CUGAT (Barcelona, Spain), published by the town hall to inform better about its policies and work. Liniazero has collaborated with graphic design studio Estudi Tere Guix in Barcelona.

linea de separación

L'ajuda internacional en situacions de conflicte

Eleanor O'Gorman explora amb solvència incontestable la interrelació entre l'ajuda al desenvolupament, el treball diplomàtic i els condicionants militars en situacions bèl·liques.

És el volum número 16 de la col·lecció Eines de Pau, Seguretat i Justícia publicada per l'Institut Català Internacional per la Pau (ICIP).

¿CUÁL ES EL PAPEL DE LA AYUDA INTERNACIONAL en una guerra? Eleanor O'Gorman analiza con solvencia incontestable la interrelación entre la ayuda al desarrollo, el trabajo dilomático y los condicionantes militares en situaciones de conflico. Es el volumen 16 de la colección Eines de Pau, Seguretat i Justícia del Institut Català Internacional per la Pau (ICIP).

WHAT IS THE ROLE OF INTERNATIONAL AID IN A WAR? Eleanor O'Gorman analyses with undoubtable rigor the relationship between aid to development, diplomacy and military conditions in conflict situations. This is the volume #16 of the series on peace, security and justice published by the Institut Català Internacional per la Pau (ICIP).

linea de separación

 

 

La Coctelera

  • La llibreta dels 10 anys ens ha quedat cítrica

    Mar Senén, alumna de l'escola de disseny EINA, va presentar la proposta per a la llibreta dels 10 anys de líniazero que més ens va agradar. I li hem donat color de llima, taronja i llimona per fer-la més refrescant. Com sempre, hem tingut la col·laboració de Pilar Gorriz, Montse Serra de Syl i aquest cop també d'Antalis. Un cop més, gràcies!


  • COSTURES A FLOR DE PELL ha estat a Sevilla i Granada

    Aquest primer trimestre, l'exposició de Koen Suidgeest produïda per líniazero edicions ha fet ruta per Andalusia. A l'hospital Virgen de la Macarena de Sevilla l'han vista més de 8.000 persones i aquest mes d'abril és a l'Escuela Andaluza de Salud Pública com a suport al seu programa d'oncologia.

  • No deixis de seguir-nos a facebook!

 

Si no voleu rebre més el nostre butlletí us podeu donar de baixa