Si us sembla que el butlletí té un format estrany o al text li falten els accents, feu clic AQUÍ

De la dictadura a la democràcia

Una extensa anàlisi de Gene Sharp sobre sistemes totalitaris i moviments de resistència noviolenta, el resultat de més de quaranta anys d'estudis i recerca. Ha estat perseguit en alguns països i s'ha traduït a almenys 28 idiomes.

És el número 12 de la col·lecció Eines de pau, seguretat i justícia de l'Institut Català Internacional per la Pau (ICIP) que l'ofereix gratuïtament al seu web en format PDF i ePub. L'hem editat a líniazero amb disseny d'Arianne Faber.

DE LA DICTADURA A LA DEMOCRACIA el detallado análisis de Gene Sharp sobre sistemas totalitarios y movimientos de resistencia no violenta, publicado ahora en catalán por el Institut Català Internacional per la Pau (ICIP).

FROM DICTATORSHIP TO DEMOCRACY, a deep analysis of totalitarian systems and non-violent resistance movements, the outcome of over forty years of research, now published in Catalan by the Catalan International Institute for Peace (ICIP).linea de separación

BE-LIBRIS, el nou segell de líniazero

Pensat per als autors, perquè autopublicar-se sigui més fàcil i pugui tenir més garanties d'èxit. Des de l'assessorament general a la distribució del llibre en diferents mitjans.

Ens trobareu a www.be-libris.com

 

 

BE-LIBRIS, EL NUEVO SELLO de líniazero pensado para los autores. Para que autopublicarse sea más fácil y pueda tener más garantías de éxito. Nos encuentras en www.be-libris.com

BE-LIBRIS IS THE NEW IMPRINT of líniazero. Editorial services specially thought for authors to make self-publishing easier and more reliable. Find us at www.be-libris.com.

linea de separación

 

La Coctelera

  • El Somorrostro, de la platja a la Barceloneta

    Acabem de tancar l'exposició al Centre de la Platja, que ha rebut la visita de gairebé 400 persones i ha despertat molta curiositat. Ara estem preparant la propera mostra: serà al Centre Cívic de la Barceloneta, del 20 de novembre al 9 de gener.


  • Costures a flor de pell: Lisboa

    Hem clausurat també l'exposició a la Fundació ONCE, a Madrid. La propera cita és Lisboa i tenim altres sol·licituds en marxa. Més informació a www.costuras.org i al facebook.


  • Un dibuix de...

    ...Tere Guix

  • I seguim a facebook!

Si no voleu rebre més el nostre butlletí us podeu donar de baixa