Si us sembla que el butlletí té un format estrany o al text li falten els accents, feu clic AQUÍ

La universitat de les Ments Obertes

Entreu a la web de UOC&PLUGGED per conèixer de prop les idees proposades per repensar les coses. Amb aquesta campanya, la UOC aposta per donar suport a les persones amb talent i voluntat de millorar l'entorn en el que vivim.

Nosaltres hem realitzat, dissenyat i produït el Manifest de la campanya.

 

 

La universidad de las Mentes Abiertas> Sigue en UOC&PLUGGED la campaña de la UOC para potenciar maneras de hacer las cosas de forma distinta y mejor. Nosotros hemos editado, diseñado y producido el Manifesto de la campaña.

The University for the Open Minded > Follow UOC&PLUGGED to find out about the many ideas put forward to do thinks differently and better. This is a campaign launched by the Open University of Catalonia, and we have edited, designed and produced its Manifesto.linea de separación

WALK IN, la revista de la UOC, ara a internet

Entreu al nou web de la revista on trobareu tots els números complets en format pdf, issuu i ePub, per llegir en línia o descarregats al vostre dispositiu mòbil.

A líniazero realitzem, dissenyem i produïm la revista en paper i ara l'hem adaptada al gestor de continguts de la UOC.

 

imatge llibreta  

 

LA REVISTA WALK IN EN INTERNET > Hemos adaptado la revista en papel de la UOC a su gestor de contenidos, para que todos los contenidos de todos los números estén disponibles en formato issuu, pdf y ePub.

WALK IN MAGAZINE ON THE NET> We have adapted the paper magazine of the Open University of Catalonia to their CMS. Now all contents of all issues are available in different formats (issuu, pdf and ePub) to be read on-line or off-line.

linea de separación

 

La Coctelera

 • MANEL GAUSA, Retrats d'una època, 1956.1966

  Esplèndid llibre de fotografies en blanc i negre d'uns anys molt especials de l'escena teatral barcelonina. Una edició limitada que distribuïm des de líniazero i que trobareu a totes les llibreries interessades en art i fotografia. Propera presentació al CASINO de VIC, el dia 7 de setembre, 19.30h, just quan tornem de vacances.

 • Us proposem aquests webs:

  La història del gat Babelbabel

  I com utilitzar el disseny per resoldre 50 problemes en 50 dies50 disseny

 • Un dibuix de ....  Jacqueline Molnár

 • Ha arribat l'estiu!

  I a líniazero farem vacances del 6 al 24 d'agost. Fins llavors continuarem treballant intensament amb vosaltres.estiu
 • Per cert, ja ens has trobat a facebook?

Si no voleu rebre més el nostre butlletí us podeu donar de baixa