Si us sembla que el butlletí té un format estrany o al text li falten els accents, feu clic AQUÍ

Al mig de la plaça, el símbol de Gràcia

Fa poc més de 150 anys, Rovira i Trias va dissenyar el campanar que s'alça a la plaça de la Vila i que des de llavors és part de la vida de Gràcia. Als seus peus s'hi han produït revoltes, s'hi celebren festes i s'hi recrea la canalla. El llibre en recull la història, amb molta il·lustració, i impressions personals d'alguns autors del barri.

A líniazero hem fet l'edició completa del llibre, amb disseny de Pau de Riba.

 

SÍMBOLO DEL BARRIO DE GRACIA , el campanario exento que preside la plaza central ha cumplido 150 años. Este libro recoge su historia, que es la historia de una de las zonas más emblemáticas de Barcelona. En líniazero nos hemos encargado de la edición completa, con diseño de Pau de Riba.

AS THE SYMBOL of the neighborhood of Gràcia in Barcelona, the clocktower presiding the main square has turned 150. This books tells its story, which is the story of one of the most emblematic arees of the city . We at Liniazero are responsible for the complete editorial work, with design by Pau de Riba.linea de separación

Víctimes del terrorisme: reprendre la vida

El volum 15 de la col·lecció Eines de Pau, Seguretat i Justícia de l'ICIP exposa les reunions secretes que es van dur a terme al País Basc amb víctimes del terrorisme, tant d'ETA com també de l'aparell estatal. L'objectiu era superar prejudicis i trobar aspectes comuns que fossin un punt de partida cap a una societat més integrada. És la iniciativa Glencree, inspirada en la tasca duta a terme al centre de resolució de conflictes que té la seu en aquesta ciutat irlandesa.

És el vuitè volum que editem per a l'ICIP, com sempre amb il·lustració i disseny d'Arianne Faber.

EL VOLUMEN 16 DE LA COLECCIÓN Herramientas de Paz, Seguridad y Justicia del ICIP narra la iniciativa llevada a cabo en el País Vasco que ha reagrupado a víctimas del terrorismo con el objetivo de buscar perspectivas comunes que puedieran ser útilies para una mejor reconciliación en la sociedad vasca.

THE GLENCREE INICIATIVE iniciated in the Basc Country is inspired by the work done at the Glencree Center for Peace and Reconciliation in Ireland. It brought together victims of ETA terrorism and state terrorism in order to find ways to construct a better society. A new book by the Catalan International Peace Institute (ICIP).

linea de separación

 

 

La Coctelera

  • COSTURES A FLOR DE PELL torna a Madrid

    L'exposició de Koen Suidgeest produïda per líniazero edicions es podrà veure a la Sala Mercadal del COAM del 26 d'octubre a l'1 de novembre. I el novembre viatjarà a Porto (Portugal).

  • BE-libris: un cas d'èxit

    El llibre El mapa de tu talento, d'Arancha Ruiz ha estat reimprès per quarta vegada i ja suma un total de 2.200 exemplars, un èxit absolut per a un llibre de BE-libris!  • BE-libris: un logo amb classe

    El logotip de BE-libris, dissenyat per David Torrents, ha estat publicat en el volum número 7 de Los Logos (Gestalten), una referència ineludible del disseny de marques a escala mundial. Estem contents!


  • No et despistis: segueix-nos a facebook!

 

Si no voleu rebre més el nostre butlletí us podeu donar de baixa